کار تغییر سرگرمی مشاهده گردشگران گردشگران زیاد

کار: تغییر سرگرمی مشاهده گردشگران گردشگران زیاد سرگرمی عکس منتخب روز

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار سیاست خارجی متاسفانه برجام از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی تبدیل شد / عراقچی

    سیدعباس عراقچی اظهار کرد: برجام از همان ابتدا یک عنوان بزرگ ملی بوده است ولی متاسفانه در روند خود از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی و بحث‌های داخلی و جناحی تبد

    متاسفانه برجام از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی تبدیل شد / عراقچی

    عراقچی: متاسفانه برجام از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی تبدیل شد

    عبارات مهم : ایران

    سیدعباس عراقچی اظهار کرد: برجام از همان ابتدا یک عنوان بزرگ ملی بوده است ولی متاسفانه در روند خود از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی و بحث های داخلی و جناحی تبدیل شد.

    به گزارش ایسنا، معاون سیاسی وزیر امور خارجه در گفت وگو با رادیو پایتخت کشور عزیزمان ایران در ارتباط با روند مذاکرات کشور عزیزمان ایران با کشورهای اروپایی در ارتباط با ادامه برجام و آیا در این ارتباط کشور عزیزمان ایران با کشورهای اروپایی به نظر مشترکی دست پیدا کرده است یا نه؟ گفت: نظر مشترکی که تا الان به آن رسیده ایم این است که همه طرف های عضو برجام بعد از خروج آمریکا این اراده را دارند که برجام را حفظ کنند و ما این اراده را در کشورهای اروپایی، چین و روسیه می بینیم، این اراده در کشور عزیزمان ایران نیز است البته به شرطی که خواسته هایی که از برجام داریم تامین شود.

    متاسفانه برجام از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی تبدیل شد / عراقچی

    وی با بیان اینکه هنگامی که که در مورد برجام توافق کردیم، یکسری منافع جهت کشور عزیزمان ایران در این توافق بین المللی از جمله برطرف تحریم ها در نظر گرفته شده است بود، تصریح کرد: ما تا هنگامی که به برجام پایبند هستیم که این منافع تامین شود.

    عراقچی با بیان اینکه اراده حفظ برجام از سوی همه طرف های عضو برجام بعد از خروج آمریکا از این توافق بین المللی اعلام شده است هست، خاطرنشان کرد: در بیانیه کمیسیون یکسان برجام نیز که در روز جمعه منتشر شد، بر برطرف تحریم ها و عادی سازی روابط تجاری و اقتصادی با کشور عزیزمان ایران به عنوان یک بحث مهم و اساسی در برجام تاکید شد. بنابراین اراده جهت حفظ این توافق وجود دارد ولی مساله این است که آیا این اراده در عمل می تواند پیاده شود یا نه؟ آیا طرف های عضو برجام توانایی تامین خواسته های کشور عزیزمان ایران را دارند یا نه؟ و اینها موضوعاتی است که ما در حال مذاکره با اروپایی ها در ارتباط با آنها هستیم.

    سیدعباس عراقچی اظهار کرد: برجام از همان ابتدا یک عنوان بزرگ ملی بوده است ولی متاسفانه در روند خود از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی و بحث‌های داخلی و جناحی تبد

    این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به این پرسش که در مذاکرات اخیر کشور عزیزمان ایران و اتحادیه اروپا در ارتباط با ادامه برجام، اروپایی ها را به چه میزان در این ارتباط جدی دیدید، گفت: از نظر ما جدیت در اروپایی ها جهت حفظ این توافق بین المللی وجود دارد و ما این عنوان را در بیانات مقامات ارشد اروپایی نیز مشاهده می کنیم. زن موگرینی بلافاصله بعد از اتمام صحبت های ترامپ و اعلام تصمیم این کشور مبنی بر خروج از برجام اظهار موضع کردند و تصمیم آمریکا را مورد نقد قرار دادند، سران سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس نیز بیانیه دادند، آنها چند ماه قبل از اینکه آمریکایی ها از برجام خارج شوند با واشنگتن مذاکرات متعددی انجام دادند و در مذاکرات با آمریکایی ها حاضر نشدند که به خواسته های واشنگتن تن دهند و از برجام عدول کنند.

    عراقچی با بیان اینکه ما این جدیت را مشاهده می کنیم، ادامه داد: ولی پرسش بعدی این است که آیا به رغم این جدیت، این توانایی را دارند که نبود آمریکا در برجام را جبران کنند؟ نبود آمریکا در برجام و بازگشت تحریم های آمریکا یکسری تبعاتی را به همراه خواهد داشت که تبعات کمی نیست و ممکن است بحث تحریم های بانکی، بیمه ای و نفتی به وجود آید، حال این پرسش وجود دارد که آیا اروپا می تواند این خروج آمریکا از برجام را جبران کند؟ آیا می تواند خواسته های کشور عزیزمان ایران از برجام را تامین کند؟ اینها موضوعاتی است که ما باید در مذاکره به آن برسیم. اراده در آنها جهت حفظ برجام وجود دارد ولی توانایی هایشان یک مقدار زیر پرسش است.

    وی در پاسخ به این پرسش که آیا سازوکارهای جدیدی در برجام در صورت ادامه آن با توجه به شرایط تازه اتخاذ خواهد شد؟ تصریح کرد: اینها موضوعاتی است که باید ما در مورد آنها یکسری مذاکراتی فنی داشته باشیم. به تعبیر شما ممکن است که با خروج آمریکا از برجام، بعضی از مکانیزم های داخل برجام نیاز داشته باشند که با تغییراتی مواجه شوند ولی قبل از آن ما باید به این عنوان برسیم که آیا می خواهیم در برجام بمانیم یا نه؟ بعد این یک عنوان مهم است که جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران هنوز تصمیم نگرفته در برجام باقی بماند، تصمیم ما منوط به این است که دیگر اعضای برجام، بتوانند نبود آمریکا در این توافق را جبران کنند و اگر توانستند این عنوان را جبران کنند و پیشنهادات عملی به ما ارائه دهند که چگونه می توانند این نبود را جبران کنند و اگر توانستند تضمین های مورد نیاز جهت اجرایی شدن پیشنهادات خود ارائه دهند و ما را مطمئن کنند که این پیشنهادات عملیاتی است و شروط مدنظر رهبری نیز رعایت شود، ما آن موقع تصمیم می گیریم که در برجام بمانیم و اگر این تصمیم را گرفتیم در آن صورت فرمایشی که شما فرمودید صحیح است و شاید بعضی از مکانیزم های داخل برجام در نبود آمریکا مورد نیاز داشته باشد که دچار تغییراتی شود و در مورد آنها تصمیم گیری صورت گیرد که این عنوان در کمیسیون یکسان برجام انجام خواهد شد.

    متاسفانه برجام از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی تبدیل شد / عراقچی

    عراقچی که ریاست ستاد برجام در وزارت خارجه را نیز بر عهده دارد، در پاسخ به این پرسش که چه تضمینی وجود دارد که کشورهای اروپایی بدعهدی که آمریکا انجام داد را تکرار نکنند و آیا در این ارتباط کشور عزیزمان ایران تضمین هایی را دریافت کرده است؟ گفت: در این خصوص ایده های مختلفی وجود دارد و ما در حال کار کردن روی این ایده ها که در برگیرنده تضمین های حقوقی، سیاسی و تضمین های بین المللی و عملی هست، هستیم به نحوی که بتوانیم چنین تضمین هایی را بگیریم و سازوکارهایی را در این زمینه برقرار کنیم.

    وی با بیان اینکه ما در ارتباط با این عنوان به جنبه های سیاسی، حقوقی و عملی توجه داریم، تصریح کرد: در خود برجام نیز چنین چیزی وجود دارد.

    سیدعباس عراقچی اظهار کرد: برجام از همان ابتدا یک عنوان بزرگ ملی بوده است ولی متاسفانه در روند خود از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی و بحث‌های داخلی و جناحی تبد

    عراقچی ادامه داد: برجام به لحاظ سیاسی به وسیله بالاترین نهاد حقوقی بین المللی یعنی شورای امنیت تضمین شده است بود ولی آمریکا با وقاحت کامل از آن خارج شد و ما در آن موقع نیز چون احتمال می دادیم که چنین اتفاقی ممکن است رخ دهد سازوکاری را در داخل برجام آینده نگری کردیم که نمود آن بند ۳۶ هست. بر اساس این بند، هر موقع کشور عزیزمان ایران احساس کند منافعش تامین نشده و طرف برابر تخلف کرده است می تواند راسا تصمیم بگیرد و از برجام خارج شود کما اینکه اکنون تمام دنیا منتظر این هستند که ببینند که کشور عزیزمان ایران چه تصمیمی می گیرد، آیا خارج می شود یا نه؟ بنابراین تضمین ما در این ارتباط توانایی ما جهت اقدام متقابل و آخر دادن به تعهدات مان است.

    وی افزود: در چارچوب مذاکراتی که در حال انجام است ما باید مکانیزمی را برقرار کنیم که در صورتی که ملاحظه کردیم اروپایی ها به تعهدات خود عمل نکردند و یا ناقص اجرا می کنند ما هم در برابر بتوانیم آنها را وادار به اجرای تعهدات ارزش کنیم.

    متاسفانه برجام از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی تبدیل شد / عراقچی

    این دیپلمات عالی رتبه کشورمان در ادامه گفت وگوی خود که به صورت مستقیم و از دفتر وی در وزارت خارجه پخش می شد، در پاسخ به پرسش دیگری در ارتباط با نگاه روسیه و چین در مورد برجام و ادامه فعالیت این توافق بین المللی، تصریح کرد: چین و روسیه از شرکای قدیمی کشور عزیزمان ایران هستند و حتی در بعضی از جنبه ها جزو شرکای راهبردی ما محسوب می شوند. ما با چین و روسیه رابطه خوبی داشته و خواهیم داشت چه با برجام و چه بدون برجام. با این حال تصور ما و چین و روسیه این است که با وجود برجام و با عدم وجود تهدیدهای بین المللی این ارتباط بهتر، سریع تر و محکم تر پیش خواهد رفت.

    عراقچی با بیان اینکه چین و روسیه نیز خواهان ادامه برجام هستند و آنها در جلسه کمیسیون یکسان اخیر برجام که در وین برگزار شد نقش بسیار سازنده ای ایفا کردند، تصریح کرد: امیدواریم که بتوانیم برجام را با حضور چین و روسیه و کشورهای اروپایی در شرایطی که خواسته های کشور عزیزمان ایران تامین شود، ادامه دهیم و اگر چنین اتفاقی نیفتاد ممکن است که رابطه ما با اروپایی ها دچار خدشه شود ولی حتما با چین و روسیه این اتفاق نمی افتد.

    معاون سیاسی وزیر خارجه همچنین در پاسخ به پرسش دیگری در ارتباط با وظایف شورای امنیت و شرکت ملل در ارتباط با برجام و اینکه آیا آنها وظایف ارزش را به خوبی انجام داده اند یا نه، گفت: شورای امنیت در اصل ضامن برجام بوده است و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، برجام را بخشی از خود قرار داده هست؛ در واقع کل برجام بخشی از این قطعنامه است و به همین بابت شاید به تعبیری بتوان گفت این قطعنامه طولانی ترین قطعنامه شورای امنیت در عمر این شورا بوده است آیا که بیش از ۱۳۰ الی ۱۴۰ صفحه است.

    عراقچی با بیان اینکه شورای امنیت ضامن این قطعنامه است ولی در روزهای اخیر بار دیگر ضعف ساختاری شورای امنیت و شرکت ملل مشخص و نشان داده شد که شورای امنیت نمی تواند علیه یکی از اعضای دائم خود تصمیمی را اتخاذ کند، به خاطر وجود حق ناعادلانه وتو، تصریح کرد: به خاطر این حق شورای امنیت عاجز از این است که علیه آمریکا به خاطر خروج از این توافق که به تصویب شورای امنیت نیز رسیده هست، اقدامی را انجام دهد و لذا با توجه به این وضعیت، آمریکا حاضر شده است که تمام هزینه های سیاسی این عنوان را بپردازد و از برجام خارج شود.

    وی ادامه داد: شورای امنیت نمی تواند تصمیمی را علیه آمریکا اتخاذ کند و از آن طرف نیز آمریکا نیز به عنوان یک عضو دائم شورای امنیت از قطعنامه این شورا که خود آن را نیز امضا کرده خارج شده است هست. قطعا این خروج هزینه های سیاسی، اخلاقی و حقوقی جهت آمریکا دارد ولی آقای ترامپ تصمیم گرفته چنین کاری را انجام دهد و همه هزینه های آن را نیز بخرد.

    عراقچی در بخش دیگری از صحبت های خود در مورد عملکرد شرکت ملل نیز تصریح کرد: به نظر ما شرکت ملل در ارتباط با برجام به غیر از آن قسمت که مربوط به شورای امنیت است خوب عمل کرده هست، اگر ما آژانس را به عنوان یک نهاد تخصصی در چارچوب شرکت ملل در نظر بگیریم، آژانس در این مدت دو سال و نیم که از امضای برجام می گذرد به وظایف خود به صورت حرفه ای عمل کرده است و تاکنون برخورد سیاسی با کشور عزیزمان ایران نداشته هست، تحت فشارهای سیاسی قرار نگرفته و به خواسته های سیاسی آمریکا تن نداده است و نشانه آن یازده گزارشی است که از پایبندی کامل و دقیق کشور عزیزمان ایران به تعهداتش در برجام منتشر کرده هست. آژانس تاکنون در برابر خواسته های آمریکایی ها از جمله اینکه باید آژانس دسترسی هیای آنچنانی داشته باشد مقاومت کرده و اعلام کرده که من خودم تشخیص می دهم که به کجا باید دسترسی داشته باشم و یا نداشته باشم و تاکنون در مورد بازرسی از هر جا که تشخیص داده ام، کشور عزیزمان ایران با ما همکاری داشته است.

    عراقچی در پاسخ به این پرسش که به نظر وی خروج آمریکا از برجام تاکنون چه تبعاتی جهت این کشور داشته هست، افزود: تبعات این عنوان به وضوح قابل مشاهده هست. انزوایی که آمریکا در قضیه خروج از برجام پیدا کرده تقریبا بی سابقه هست. هیچ یک از متحدین راهبردی آمریکا به غیر از رژیم صهیونیستی و عربستان از این اقدام آمریکا حمایت نکرده اند. متحدان مهم آمریکا از جمله اروپا، کانادا، استرالیا و حتی ژاپن حاضر نشدند که با آمریکا همراهی کنند و از خروج این کشور از برجام اظهار تاسف کردند.

    وی همچنین با اعتقاد بر اینکه شکاف به وجود آمده بین اروپا و آمریکا در ارتباط با خروج این کشور از برجام بی سابقه هست، ادامه داد: اینها در جای خودش امری ارزشمند است ولی آنچه که جهت ما مهم است و اولویت دارد برطرف تحریم هاست و این عنوان جهت ما تعیین کننده است و کشور عزیزمان ایران بر اساس این عنوان تصمیم می گیرد که در برجام بماند یا خیر.

    این دیپلمات ارشد کشورمان در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه بعضی معتقدند ظرفیت های اروپا جهت مقابله با تصمیم آمریکا امری محدود است و شما با توجه به مذاکراتی که با آنها داشته اید، فکر می کنید خط قرمز ایستادگی آنها در برابر آمریکا در ارتباط با برجام تا کجاست، ادامه داد: همانطور که شما فرمودید و افراد دیگری نیز مطرح کرده اند ظرفیت اروپا از لحاظ اقتصادی محدودتر از ظرفیت آمریکاست و این عنوان به خاطر این است که سیستم مالی آمریکا و دلار بر سیستم مالی بین المللی سلطه و غلبه دارد. اینکه اروپایی ها بیایند مسیرهای جداگانه ای را بر اساس یورو و ارزهای دیگر ایجاد کنند و بخواهند مسیرهای جداگانه ای را جهت تعامل اقتصادی با کشور عزیزمان ایران در نظر بگیرند، هم وقت می برد و هم معلوم نیست که چقدر در این زمینه آنها توانایی داشته باشند و البته اینها همه مسائلی است که در جریان مذاکرات مشخص می شود.

    عراقچی با تاکید بر اینکه ناتوانی و ضعف اروپا در برابر آمریکا یک بحث جدی هست، ادامه داد: شرکت های بزرگ اروپایی نیز به علت بازارهای گسترده ای که بعضا در آمریکا دارند در موقعیتی نیستند که بخواهند بازار آمریکا را از دست بدهند. از دیگر سو اروپا به لحاظ سیاسی و راهبردی متحد استراتژیک آمریکا نیز محسوب می شود.

    وی در همین چارچوب خاطرنشان کرد: ولی فعلا اروپایی ها به دلایل سیاسی، امنیتی و همچنین حیثیتی در عنوان برجام در حال ایستادگی در برابر آمریکا هستند، حتما نمی شود به صورت صددرصد مطمئن بود که اروپا تا کجا در برابر آمریکا خواهد ایستاد ولی هنر دیپلماسی این است که شما بتوانید از بین شکاف هایی که در بین طرف های برابر وجود دارد استفاده کاملی کنید و از دیگر سو مراقب باشید که پلی جهت این شکاف ها نشوید.

    معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به این پرسش که یکی از پرسشها مهم در ارتباط با بحث برجام، عنوان انجام معاملات بانکی و پولی است و با توجه به خروج آمریکا از برجام و مشکلاتی که در این زمینه پیش خواهد آمد، آیا تاکنون توانسته ایم در مذاکرات با اروپایی ها در این زمینه به یک طرح عملی جهت حل این مسئله دست پیدا کنیم؟ گفت: نه.

    وی ادامه داد: عنوان مذاکرات ما این است که به این طرح های عملی دست پیدا کنیم، ایده هایی در این زمینه وجود دارد. به عنوان نمونه آنها در حال کار کردن روی این ایده هستند که اگر بانک های شخصی علاقه مند به فعالیت در کشور عزیزمان ایران نیستند بانک های دولتی خود و بانک های مرکزی خود را فعال کنند بخصوص جهت انتقال مبالغ عمده از جمله پول نقد. از دیگر سو آنها دنبال این هستند که دست و بال بانک های ایرانی در اروپا را جهت فعالیت بازتر کنند. به دنبال این هستند که مسیرهای خاص بانکی طراحی کنند، در همین چارچوب یکی از این کشورها مسیرهای خلاقانه ای را پیشنهاد کرده است که در حال کار کردن روی آن هستند. از دیگر سو می خواهند به بانک سرمایه گذاری اروپا مجوز دهند که با کشور عزیزمان ایران بتواند وارد کار شود، تسهیلات بانکی و خط اعتباری بدهد و همان طور که گفتم در مجموع آنها در حال کار کردن روی ایده های متفاوت هستند. ما منتظر این هستیم که این ایده ها تبدیل به راه حل عملیاتی شود، راه حل عملیاتی به علاوه تضمین هایی که آنها ارائه می دهند در تصمیم گیری ما در ارتباط با حضور یا عدم حضور در برجام موثر و تاثیرگذار خواهد بود.

    وی همچنین در ارتباط با خروج شرکت های بزرگ اروپایی از کشور عزیزمان ایران بعد از اعلام خروج آمریکا از برجام با بیان اینکه این یکی از چالش های بزرگ است و اروپایی ها در ارتباط با حل این مسئله ایده هایی را مطرح کرده اند و در حال کار کردن روی آن هستند و در نهایت باید دید چگونه این مسئله را می توان حل کرد، تصریح کرد: البته در این ارتباط فضاسازی هایی نیز انجام می شود. قبل از اینکه آمریکا از برجام خارج شود این فضاسازی وجود داشت که هیچ کس وارد سرمایه گذاری در کشور عزیزمان ایران نشده، تحریم های سر جایشان هستند و هیچ کس وارد بازار کشور عزیزمان ایران نشده هست. اکنون با خروج آمریکا از برجام این فضاسازی برعکس شده است هست. اکنون می گویند همه در حال بیرون رفتن از بازار کشور عزیزمان ایران هستند و این فضاسازی جهت این صورت می گیرد که شرکت هایی که در بازار کشور عزیزمان ایران فعال هستند سریعتر از این بازار خارج شوند.

    معاون وزیر امور خارجه ادامه داد: در واقع به نظر می رسد که دست هایی می خواهند مردم کشور عزیزمان ایران را از منافع برجام محروم کنند، همان طور که گفتم قبل از خروج آمریکا از برجام می گفتند که خبری نشده، اتفاقی نیفتاده و اکنون نیز فضا را طوری می کنند که هر کسی در این بازار فعالیت می کند از این بازار خارج شود و ما باید در داخل مراقب باشیم که در این دام ها گرفتار نشویم.

    عراقچی همچنین در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه برجام یک عنوان بزرگ ملی است ولی متاسفانه این توافق بین المللی در روند خود از یک عنوان ملی به یک عنوان فروملی و بحث های داخلی و جناحی تبدیل شد و این گله در این ارتباط وجود دارد که باید آن را مطرح کنم، اظهار کرد: نباید اینطور می شد. همه ما باید با نگاه ملی با آن برخورد می کردیم و من امیدوارم حداقل در مسیر تازه و در مذاکرات مشکل که با اروپا در جریان است که ممکن است سرانجام آن نقطه ای باشد که ما از برجام خارج شویم با همدلی برخورد کنیم. خروج از برجام هزینه های سنگینی دارد، ما اگر تصمیم بگیریم که از برجام خارج شویم این عنوان همراه با هزینه های سنگینی خواهد بود که همه باید در یک وفاق ملی قبول کنیم که این هزینه ها را بپردازیم و اگر تصمیم بگیریم که در برجام باقی بمانیم این عنوان نیز ممکن است هزینه های دیگری داشته باشد و باید در یک وفاق ملی تصمیم بگیریم که این هزینه ها را بپردازیم و از منافع ملی مردم کشور عزیزمان ایران در سطح کلان حمایت کنیم.

    معاون سیاسی وزیر امور خارجه در آخر این گفت وگو که بیش از نیم ساعت به طول انجامید، در پاسخ به پرسش دیگری در مورد نظر شخصی وی در ارتباط با آینده برجام نیز تصریح کرد: دیپلمات ها باید هر لحظه امیدوار باشند. تعریف دیپلمات این است که امیدوار باشد و تلاش کند که راه هایی را باز کند. من نمی گویم که شرایط برجام خوب است و لزوما ما با اروپایی ها به نتیجه می رسیم، این کار مشکل است و فضای مشکل وجود دارد ولی به عنوان یک دیپلمات امیدوارم که بتوانیم راه هایی را باز کنیم به نحوی که منافع مردم کشور عزیزمان ایران از برجام تامین شود.

    واژه های کلیدی: ایران | آمریکا | ارتباط | ایرانی | آمریکایی | اخبار سیاست خارجی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار